Voorbereidingen voor de Camino Frances

22. jun, 2013
santiagolied

een vrolijk santiagolied zie leuke links voor downloader (uitleg ook daar onder santiagolied)

groet thomas

1. jun, 2013

Ik heb nieuwe kleren en schoenen gekregen. Eeen hele zachte trui (die ik ook als kussen kan gebruiken), een afritsbroek, zachte sokken en schoenen.

ik moest heel veel schoenen passen. De meneer vroeg of ik deze schoenen zo fijn vond dat ik ze ook zelf wel zou willen betalen. Nou, ze zijn wel heel fijn, maar ik ben blij dat mama ging betalen.

 

Nu ben ik moe,

 

Doei,

 

Martijn

26. mei, 2013

Ik heb van mama bij de bever 50%-winkel schoenen gekregen. Ze zitten perfect en als gegoten. En ze zijn maar 0,5 maat kleiner dan de schoenen van mama (maat 7).

En ik heb coole snel drogende sokken gekregen.

Doei,

 

Thomas

 

20. mei, 2013

Martijn hier: Zware tweedaagse pinksterwandeling gelopen. In de Biesbos. De waterbus was leuk, daarmee zijn we van Rotterdam naar Alblasserdam gegaan. Toen heel veel lopen. En toen gingen we met de taxi. Met de heen-en-weer-wolf werden we naar onze trekkershut gevaren op een onbewoond eiland.

Vandaag was het iets makkelijker want het was kouder en papa heeft me getrokken.

Op de terugweg had de trein vertraging. Er was een lastige passagier, en dat was niet Thomas.

Doei, groetjes,

Martijn 

7. apr, 2013

We hebben de terugreis geboekt. We gaan vanaf Santiago, naar Barcelona. Daar komen we om 000 (of om 2400 uur) aan. We gaan dan om 700 uur doorvliegen naar Amsterdam. Die nacht slapen we ergens op het vliegveld. Dan zullen we inmiddels wel gewend zijn aan het slapen op een slaapmatje.