Voorbereidingen voor de Camino Frances

31. mrt, 2013

We zijn net terug van een tweedaagse bij montfort.

de afstanden waren 17-18 km we hebben overnacht in de bed and breakfast het pelgrims huis ,

het was er erg leuk maar een beetje benauwd. Onder weg heb ik besloten om een boek te gaan schrijven over de tocht.

Nou hopelijk tot ziens THOMAS

10. dec, 2012

Thomas:

we hebben de vlucht naar bilbao (op 18 juli om 13:05 uur) geboekt.

2. dec, 2012

Thomas hier: Gisteren hebben we tijdens de surpriseavond veel gekregen voor onze tocht. We zijn heel blij met de dazer (tegen honden), ehbo-kit voor blaren, slaapzakken en handdoeken voor papa en mama. We waren pas vandaag in de nacht weer thuis. En nu gaan we vanmiddag weer wandelen, en ben ik moe.

4. nov, 2012

Thomas en Martijn:

Vandaag regent het heel erg. Daarom gingen we niet in de duinen wandelen maar in het bos. Bij het vredespaleis zagen we de world peace flame. Thomas poseert op de foto bij dat eeuwige vuur. Martijn luistert de hele tocht naar zijn Ipod. Hij merkt niets van de regen, want op de Ipod staat zijn favoriete nummer van vandaag: Gangnam Style. In de regen klonk vaak al van ver de tekst: Oef, oef Sexy Lady.

20. okt, 2012

Thomas en Martijn:

We hebben nieuwe spullen gekregen: een hoed, een zeemhanddoek, een rugzak (Thomas), ooglappen en oordoppen voor het slapengaan, papa en mama nieuwe schoenen, koekjes voor de oefenwandelingen en wandelkaarten voor onze route naar Santiago.

 

Hiervoor zijn we bij de Zwerfkei geweest. Dat was een leuke winkel met een 25m lang bergpad. En ze hadden chocomelk  (Thomas zegt: blecht....🤒).